Lyseng besejret i sæsonens sidste kamp

Young Boys leverede endnu en fin præstation, da holdet i lørdags på en svær (og tør) udebane vandt for tredje kamp i streg.

Sæsonen 2022/23 endte med en 1-0 sejr til Young Boys FD, da holdet mødte IF Lyseng i Aarhus.

Kampen blev spillet på en meget tør græsplæne, som bar præg af de seneste ugers tørke. Det fik også indflydelse på spillet, som aldrig rigtig kom til at flyde for nogle af holdene i første halvleg.

Der blev dog stadig skabt chancer. Anes Travljanin kom frem til den største efter 13 minutter, da han med ryggen til målet frækt forsøgte at sparke bolden ind med hælen. Uheldigvis for Young Boys og Travljanin, så ramte afslutningen en Lyseng-spiller, som havde stillet sig helt ind på målstregen, og dermed måtte vi tage os til takke med 0-0 ved pausen.

Young Boys dominans i anden halvleg

I anden halvleg blev spillet betydeligt bedre med Young Boys-briller. Joakim Grosen var blevet skiftet ind fra starten af halvlegen, og han var med til at sætte flere gode angreb i gang i løbet af de sidste 45 minutter. Allerede fra første minut blev Young Boys farlige, da Thomas Bejder fandt Peter Nemec i feltet, men topscorens afslutning blev reddet.

Det lå i luften at hvis kampen skulle have en vinder, så var det Young Boys, som skulle gøre det. Efter ca. en times spil kom Sune Balle helt tæt på, da han i to omgange headede bolden på overliggeren. Ærgrelsen varede dog ganske kort, da indskiftede Tobias Kannegaard Nielsen scorede til 1-0 efter 66 minutter. Oplægget stod Christoffer Petersen for, da han fra højresiden fandt Kannegaard inde foran mål.

Målet blev kampens eneste, men vi kunne godt have scoret et enkelt eller to mere i forhold til spil og chancer. Bundlinjen blev dog det samme. For andet år i træk går vi igennem kvalifikationsspillet uden at tabe. Med 59 point ender vi endda også med at være det hold, som henter næstflest point i rækken med den næstbedste målscore. Samlet set ender vi på 7. pladsen i årets 3. division.

Kampen i tal:

10. spillerunde i Kvalifikationsspillet, 3. division, 17/6-2023 på Lyseng Stadion

IF Lyseng – Young Boys FD 0-1 (0-0)

66’ 0-1 Tobias Kannegaard Nielsen