Lysdal sikrer tre vigtige point mod Roskilde

Et clean sheet, tre point og to mål af Rasmus Lysdal var udbyttet af lørdagens kamp mod KFUM Roskilde.

Young Boys FD kom tilbage på sejrssporet med en 2-0 sejr over KFUM Roskilde, da de to hold mødtes lørdag eftermiddag i Roskilde.

Det var Young Boys som kom godt fra start i kampen, hvor Rasmus Lysdal kom på tavlen allerede efter syv minutter. Angriberen sparkede fladt på mål fra sin position på venstrekanten, hvor topscoreren flere gang trak godt ind i banen og scorede sikkert.

Herefter overtog Young Boys spillet. Der var flere gode momenter i det offensive, men det var specielt i det defensive, at der var noget at glæde sig over denne lørdag eftermiddag. For der var lukket helt af i de bagerste geledder, hvor det i dag var Morten Bisgård som stod i buret for Young Boys.

12. sæsonmål for Lysdal

Efter 25 minutter kunne Rasmus Lysdal igen notere sig for en scoring. Angriberen sendte Young Boys på 2-0 og nettede for 12. gang i denne sæson. En perfekt første halvleg sluttede med en to-måls føring til Young Boys FD.

En sejr var da også påkrævet idet den nærmeste forfølgere Karslunde vandt 4-1 i deres kamp tidligere på dagen.

Efter ti minutter af anden halvleg blev hjemmeholdet reduceret til ti mand, hvilket gav Young Boys rigtig gode arbejdsbetingelser. Med en kontrolleret defensiv blev Roskilde holdt væk fra de helt store chancer, og dermed kunne cheftræner Thomas Loft glæde sig over et sjældent clean sheet og tre meget vigtige point efter en fin indsats.