Loft inden skæbnekamp: Det vigtigste er at udvikle os

Young Boys FD drager i weekenden til Karlslunde i grundspillets sidste spillerunde. Her kan holdet sikre sig en plads i oprykningsspillet med en sejr, medmindre Dalum vinder en storsejr mod Slagelse. Lige nu er Young Boys FD to mål bedre end fynboerne i stillingen.

Der er lagt op til en meget spændende weekend for fire af holdene i 3. division. IF Lyseng og Young Boys FD ligger pt. på den rigtige side af stregen i forhold til at kvalificere sig til oprykningsspillet, mens Dalum og Vanløse lige akkurat er udenfor det fine selskab. Men det kan ændre sig i weekendens sidste spillerunde i grundspillet, hvor alle fire hold skal på svære opgaver.

For cheftræner Thomas Loft, så gælder det om at fortsætte de gode takter, som holdet har vist i foråret.

– Vi skal vinde kampen for at komme i top seks. Det vigtigste for os har dog hele tiden været at holde snuden i sporet og blive ved med at udvikle os. En top seks placering vil være dejligt, men vores mål har hele tiden været bare at blive i 3. division, forklarer Young Boys FD-cheftræneren.

De fire hold som stadig kæmper om at nå oprykningsspillet er IF Lyseng, Young Boys FD, Dalum og Vanløse.

IF Lyseng møder VSK Aarhus og kan med en sejr selv sikre sig en plads i top 6.

Young Boys FD skal højest sandsynligt vinde udekampen mod Karslunde for at sikre sig en plads i det fornemme selskab. Et uafgjort resultat vil lægge skæbnen i hænderne på Dalum og Vanløse.

Dalum skal vinde deres kamp mod Slagelse, og skal vinde stort for at kunne overhale Young Boys FD. Holdet skal vinde med tre mål mere end Young Boys, hvis begge hold vinder deres kampe. Alternativt skal fynboerne håbe på, at Lyseng smider point.

Vanløse har stadig muligheden for at komme bagfra og sikre sig en plads i top seks. Holdet skal først og fremmest vinde en meget svær udekamp mod Frem, men derefter skal holdet håbe, at to af de tre konkurrenter smider point. 

Du kan se stillingen inden sidste spillerunde i 3. division her.