Loft inden forårspremiere: Vi skal ikke være overgearet

Young Boys FD har haft en glimrende opstart, men nu gælder det point, pointerer cheftræner Thomas Loft.

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt. Det er i morgen at Young Boys FD tager hul på et meget spændende forår, hvor holdet i første omgang skal forsøge at tilspille sig en plads i top seks, inden puljen brækker over i et oprykning- og nedrykningsspil.

Fem runder resterer der i grundspillet, og her starter Young Boys med at møde Vanløse på udebane.

– Vi skal have det rigtige spændingsniveau. Nu kommer vi til at spille om point, men det skal ikke være sådan helt overgearet. Vi skal få spillet det spil, som vi har vist i træningskampene, hvor vi har haft mod i vores opbygningsspil og i vores possession, og hvor vi har været gode til at veksle i vores pres. Det skal vi også gøre på lørdag, når det gælder point, fortæller cheftræner Thomas Loft.

Morgendagens modstander har brugt vinterpausen på at skifte ud på trænerposten, mens der også er sket en del tilgange i truppen. Alt sammen noget som gør opgaven på Vanløse Idrætspark lidt mere uforudsigelig for Young Boys-truppen.

– Vi ved egentlig ikke helt, hvad der møder os. Da vi mødte dem hjemme på JYSK park, der var det meget os, der var i teten og kontrollerede kampen. Vi manglede dog den sidste kynisme. Hvis vi kan spille lige som vi gjorde på JYSK park krydret med et bedre afslutningsspil, så tror jeg, det bliver svært for Vanløse.

Kampen mod Vanløse bliver fløjtet i gang kl. 13.00, og husk at du kan se kampen via 3. Divisions streamingsportal. Bemærk at det er nødvendigt at registrere sig for at se kampene. Det tager ganske kort tid. Når du har registreret dig, så kan det ske, at verificeringsmailen ryger i din spam-indbakke, så husk at tjekke den.