Theo Hoffmeyer blev ankelskadet i en fælles offday for Young Boys, for det blev heller ikke nogen god kamp for de øvrige 17 Young Boys spillere i aktion.

Klaps i næstsidste test

Young Boys tabte hele 5-0 til Holstebro i næstsidste test inden sæsonstarten.

De unge drenge fra Søholt fik et wake-up-call 14 dage inden turneringsstarten. De første 10 minutter gik fint – men i det efterfølgende kvarter scorede HB tre gange. Og som om det ikke var nok, så gik vores stærke højre-back Theo Hoffmeyer ud med en skadet ankel efter kun ganske få minutter.

1-0 målet var et skud fra 30 meter, der sneg sig ind ved den ene opstander. Det havde nær blevet 2-0 da HB-keeperen stod for et langt udkast der nær var blevet til en assist. HB-angriberen vippede dog bolden på overliggeren. Minuttet efter havde Young Boys en dobbelt-chance: Yder centrede fra venstre – og inde foran mål kunne/burde både Frederik Nedergaard og Mads Zaar ha’ udlignet. Zaars skud ramte dog overliggeren. Efter 20 minutter brød Holstebro igennem i deres venstre side – og afsluttede med en cut-back til en fri HB-mand foran mål – 2-0.
3-0 målet er der ingen fra Young Boys der glæder sig til at se på video, for her blev bolden let chippet over YB-forsvaret til en friløber.

Inden pausen havde Young Boys flere gode muligheder. Den største tilfaldt atter Zaar efter at Grøn havde fundet Frederik som fandt Zaar. Atter var Esbjerg-drengen uheldig – og ramte opstanderen.

Anden halvleg blev med Young Boys på bolden stort set hele tiden, uden at det gav voldsomt mange muligheder. Vi havde bolden i mål da indskiftede Malthe Wallin fandt den ligeledes indskiftede Yunus Akbayir som flot headede den i mål. Desværre vinkede linjevogteren for offside.

I kampens sidste 10-12 minutter gav et meget gavmildt Young Boys forsvar to mål mere væk – således at det blev det største nederlag i en træningskamp i mands minde.

Vi rejser os i den nye uge der heldigvis starter lige om lidt.