Jysk Fynske Medier har sikret sig rettighederne til 2. og 3. division

Fremover skal Young Boys-kampene ses på en helt ny platform.

Divisionsforeningen solgte tilbage i september måned rettighederne til 2. og 3. division som Jysk Fynske Medier har sikret sig. JFMPlay.dk bliver den nye platform for livestreaming af kampe i 2. og 3. division. Jynsk Fynske Medier som er Danmarks største privatejede mediekoncerner, der nu har medierettighederne til de nævnte divisioner. Dette samarbejde sigter mod at bringe fans og fodboldentusiaster tættere på de to divisioner gennem øget opmærksomhed og bedre livestreaming af kampe på den nyopstartede platform, JFM Play.

JFM.dk har netop lanceret deres nye platform, JFM Play, som vil være hjemsted for alle kampe i 2. og 3. division fremover. Dette initiativ er truffet i lyset af JFM’s engagement som skal fremme initiativ, engagement, og talent inden for fodboldverdenen.

Jørn Broch, nyhedsdirektør hos JFM, udtrykker sin begejstring: 

– Vi har glædet os meget til dette samarbejde og til i fællesskab at sikre øget opmærksomhed på 2. og 3. divisionsfodbold.

Fodboldkampe på JFM Play vil være tilgængelige for abonnenter, med abonnementer tilgængelige fra 79 kroner om måneden. Dette abonnement giver adgang til journalistik på et af JFM’s 14 lokale og regionale medier eller på det nationale dagblad AvisenDanmark, suppleret af masser af livesport inklusiv 2. og 3. division i fodbold.

JFM har store planer for at skabe opmærksomhed og værdi omkring divisionsfodbolden, herunder mere indhold på deres medieplatforme og samarbejde med tv-kanalen SportLive samt lokale og regionale mediehuse.

I lyset af dette samarbejde vil samtlige stadions i 2. og 3. division nu blive udstyret med et fastmonteret AI-kamera, der kan vise kampene, hvilket markerer et teknologisk fremskridt og en ny måde at engagere fans på, selv når de ikke kan være til stede på stadion.

Her hos Young Boys FD byder vi JFM velkommen og vi håber at få etableret et godt samarbejde. 

Husk at du allerede i morgen kan se kampen mod BK Frem via JFMplay.dk (og altså ikke via 3-division.dk). Du kan finde kampen her.