Stort comeback gav Young Boys et vigtigt point mod Vanløse

Young Boys var bagud med to mål, men fik kæmpet sig tilbage på JYSK park.

Der var dømt vaskeægte topbrag på JYSK park, da Young Boys FD tog imod Vanløse IF. En sejr til Young Boys ville give holdet seks point til stregen, mens et nederlag ville gøre kampen om at undgå nedrykning helt åben.

Og det startede med en nedtur. Endnu engang kunne tilskuerne på JYSK park se holdet komme bagud på hjemmebane efter et mål scoret udenfor feltet. Denne gang var det et godt frispark fra Vanløse som strøg ind bag Bisgaard i målet.

Der skulle gå 20 minutter af kampen før Young Boys rigtig kom ind i kampen. Peter Nemec, Anes Travljanin og Sune Balle havde chancer, men det var alligevel Vanløse som skabte den største. 33 minutter henne i kampen sparkede gæsterne på stolpen, og knap ti minutter senere blev det så endnu farligere fra Vanløse som scorede til 2-0.

Nyt blod gav håb

Efter en dårlig første halvleg, så skiftede cheftræner Thomas Loft to spillere i pausen. Ind kom Stefan Stojilkovic og tilbagevendte Nikolaj Sauer. Sidstnævnte var flere gange iøjnefaldende med gode temposkift i spillet i løbet af anden halvleg, mens Stojilkovic skulle få en hovedrolle senere.

Young Boys satte sig straks på spillet efter pausen. Ni minutter henne udløste det en stor mulighed til Rasmus Lysdal, som dog sparkede snert forbi.

Men presset blev siddende og det var et forvandlet Young Boys hold som stille og roligt begyndte at få troen på tingene. Efter 69 minutter sendte Mikkel Frandsen et indlæg på tværs. Bolden havnede i den modsatte side, hvor venstreback Christoffer Petersen havde taget den lange vej med frem, og med et fornemt skud udplacerede han Vanløse-keeperen og reducerede til 1-2.

Så gik ellers den vilde jagt på udligningen, og efter 82 minutter var der gevinst. Stefan Stojilkovic førte bolden frem og endte med selv at drive bolden ind i feltet, før han til sidst afsluttede med et suverænt spark, der strøg ind i den modsatte side. 2-2!

Afslutningen på kampen blev en rodet affære, hvor begge hold forsøgte at få scoret, men det endte 2-2, hvilket betyder at vi holder afstanden på tre point til Vanløse i tabellen.