Pt. står bolden stille for Christopher Petersen – men mon ikke den dygtige Randers-dreng snart ‘triller igen’.

Chris sætter bolden på stand-by

Vores ‘Mr. Reliable’ de seneste tre sæsoner sætter bolden på stand-by. Christoffer Petersen har fået ophævet sin aftale.

Christoffer Petersen er den Young Boys spiller med flest klubkampe – men Young Boys-rekordholderen sætter fodbolden på stand-by i dette forår.

Chris kom til Young Boys i den sidste sæson i Danmarksserien – og var således med til at spille oprykningen til 3. division i 2021 hjem. På det tidspunkt havde vi fire dygtige Randers-spillere – udover Chris nemlig også Jesper Broberg, Sune Balle og Jonas Graversen.

Chris arbejdede tidligere hos Young Business, men har nu ikke længere sin daglige gang i Silkeborg, hvorfor han har følt at tiden var inde til at sætte fodbolden lidt på stand-by. I hvert fald indtil han finder ud af, hvad den civile karriere videre bringer efter Young Business.

Vi er sikre på at der er mange firmaer og fodboldklubber der vil sukke efter en med-arbejder og -spiller som Chris og ønsker ham ALT det bedste.

Du har været formidabel, Chris – og du har klubrekorden i Young Boys lidt endnu. Men selv når den er taget fra dig vil du blive husket i klubben.

Tak.