En midtbanekriger takker af

Vor ældste og mest rutinerede spiller, Henrik Brodersen, stopper i Young Boys.

Henrik Brodersen kom til Silkeborg KFUM i sommeren 2020 – umiddelbart efter at vi havde tabt vort oprykningsslag i Holstebro. Broder kom til fra Kolding, hvor han var med til at rykke dem i 1. division. Og det var et lignende opturs-projekt han kom til i KFUM/Young Boys, hvor han blev en vigtig brik i oprykningen fra DS og til 3.division.

– Jeg har været meget glad for at være en del af de to ’projekter’ – både i Kolding og her i Silkeborg hos KFUM/Young Boys, fortæller Henrik Brodersen.

– Men jeg vil gerne spille så meget som muligt i mine sidste år i fodbold, siger midtbane-krigeren – og dermed spænder Young Boys-projektet lidt ben for fortsættelsen, for som bekendt skal der være masser af divisions-minutter til vore unge talenter i YBFD.

– Henrik har været en meget vigtig brik i vore første 18 måneder som divisionsklub, udtaler Holger Kristiansen. Han har lidt været de støttehjul vore unge spillere helt uden divisions-erfaring, havde brug for. Nu satser vi på, at vore drenge har nok erfaring til at vi kan køre uden støttehjul.

Brodersen, der bliver 33 år i marts, nåede 46 kampe for Young Boys, og scorede 2 mål. Og sæsonen inden spillede han en fuld sæson for KFUM.

Der skal lyde en kæmpe tak fra Young Boys FD for indsatsen. Vi ses på banerne, Broder!