Effektive FA 2000 hev alle tre point på JYSK park

Young Boys tabte et skridt i kampen om topplaceringerne i forårspremieren.

Der var dømt topopgør på JYSK park i sæsonpremieren i 3. division. Rækkens nr. 2 og 3 ramlede sammen, og det kunne også aflæses på banen med to tændte mandskaber.

Gæsterne fra FA 2000 har været særdeles skarpe på udebane, hvor holdet har vundet fem ud af seks kampe, mens den sidste blev spillet uafgjort. I dag føjede de så sæsonens sjette udebanesejr til stimen.

Det gjorde de blandt andet på grund af en tidlig føring. Der var blot spillet fem minutter af kampen, da gæsterne kom på 1-0. Christian Toftdal passerede Henrik Lindhard i målet.

Herefter fulgte en fin periode for Young Boys. Holdet kom til flere fine tilbud inklusiv adskillige hjørnespark. Anes Travljanin, Jonas Yderholm og Mads Zaar kom tæt på, men den sidste aktion manglede den noget så berømte skarphed.

Det var desværre ikke et problem i den anden ende, hvor FA 2000 udbyggede føringen efter 32 minutter. Et kontraangreb havnede hos Casper Holmelund, som med en flad afslutning sendte gæsterne på 2-0.

Et brændt straffe

Young Boys skiftede på flere positioner i pausen. En af indskifterne var forsvarsgeneralen Sune Balle, som heldigvis er tilbage efter en skade i opstarten. Midterstopperen kom straks i centrum i anden halvleg, hvor han blev tilkendt et straffespark, da FA 2000-holdet havde lidt for godt fat i ham i forbindelse med et hjørnespark.

Christoffer Petersen var valgt som straffesparksskytte, men desværre for ham og Young Boys, så nappede FA 2000-keeperen det flade spark. Ren udtur.

Ellers var det en halvleg uden de helt store chancer. FA 2000 havde ganske forståeligt ikke travlt med at skabe det helt store. Dermed blev det ved de 2-0 til gæsterne, som dermed ligger alene på andenpladsen i 3. division.

Kampen i tal:

17. spillerunde, 3. Division, 11. marts 2023 på JYSK park, Silkeborg

Young Boys FD – FA 2000 0-2 (0-2)

5’ 0-1 Christian Toftdal

32’ 0-2 Casper Holmelund