Drømmeindhop af Ali Farej gav Young Boys alle tre point

I en tæt kamp mod oprykkerne fra Ishøj lykkedes det Young Boys at hente sejren til sidst.

Lørdag eftermiddag var Young Boys på besøg hos Ishøj IF i den 13. spillerunde i 3. division. Oprykkerne fra Ishøj har præsteret flot indtil videre i sæsonen, hvor holdet spiller med om top seks placeringerne.

Det blev da også en meget tæt kamp, hvor det var små marginaler, der tippede kampen. Men mere om det senere.

I første halvleg havde begge hold chancer til scoringer. Specielt Peter Nemec måtte tage sig til hovedet efter at have brændt en kæmpe chance, hvor angriberen blev spillet helt fri. I den anden ende var Ishøj også farlige i en åben første halvleg.

Målene kom dog efter pausen.

Klassescoringer fra Farej

Et decideret målshow startede efter 51 minutter. Den tidligere Superligaspiller Daniel Stückler sendte hjemmeholdet foran, men føringen holdt kun godt ti minutter. Så var det endnu engang Sune Balles tur til at vise sin overlegenhed i dødboldsituationer. Forsvarsspilleren sendte en udligning i kassen efter et hjørnespark.

Men knap havde Young Boys fået stillet sig på plads inden hjemmeholdet igen kom foran. Og så var der brug for forstærkninger fra bænken. En af dem der blev sendt i aktion var Ali Farej. Midtbanespilleren satte straks sit præg på kampen, og efter 72 minutter stod han for udligningen med et perfekt langskud, som sejlede i kassen.

Endnu bedre blev det tre minutter før tid, da selvsamme Ali Farej fangede Ishøj-keeperen for langt ude af sit mål. Med sin fornemme sparketeknik var det ikke noget problem for Farej at lobbe bolden i mål og dermed sikre Young Boys tre fornemme point!

 

13. spillerunde – 29/10-2022, kl. 13.00 på Ishøj Stadion

Ishøj IF – Young Boys FD 2-3

51’ 1-0 Daniel Stückler
63’ 1-1 Sune Balle
65’ 2-1 Christian Offenberg
72’ 2-2 Ali Farej
87’ 2-3 Ali Farej