Stefan Stojilkovic forlader desillusioneret Bane 1. Nedrykningsspillet venter.

For tredje år i træk havde vi muligheden for at spille os i oprykningsspillet med en sejr i sidste runde af grundspillet – og for tredje år kiksede det. Efter en rollercoaster-kamp tabte vi 3-2 til Lyseng, og dermed blev der tale om ‘alle dårlige gange 3’.

De 200 tilskuere på Bane 1 fik en kamp, der skiftede karakter 2-3 gange.

Kampen var kun få minutter gammel før Andreas Bonnen lavede straffe og fik gult. Og før vi næsten var startet havde Anders Fæster bragt Lyseng på 1-0.

Drengene var dog godt spillende i første halvleg – og vi spillede frisk, hurtig og fremadrettet fodbold. Så i resten af halvlegen havde de orangeklædte fra Århus-forstaden det svært. Og vi lavede mange målchancer. Så det var helt fortjent at først Jonas Yderholm kunne glide igennem og score til 1-1 – og Andreas Nybro der fra distancen kunne bringe de hvide på 2-1. Vi fortsatte presset og da Stefan Stojikovic blev fældet og vi fik chancen fra 11-meter pletten lignede det en lille matchbold.

Desværre var Yderholms spark for svagt til at passere Jeppe Ørris i Lyseng-målet

Derefter mistede drengene det faste greb de ellers havde i kampen, og selvom man i pausen var enige i at fortsætte spillet og jagte det tredje mål, så lykkedes det ikke.

2. halvleg var ikke så gammel da Emil Dissing og Alexander Klein gik fejl af hinanden og bolden – og så kunne Lyseng sætte en kontra ind, som endte i udligningen til 2-2.

Såvel Næsby som Svendborg vandt klare sejre, så det var oplagt at vi ikke kunne bruge uafgjort til noget, og Fischer reagerede også fra bænken, således at vort udtryk blev mere offensivt. Ind kom Malthe Wallin, Anes Travljanin, Mads Zaar og Lasse Kaihøj – men det hjalp ikke rigtigt. Der var gode muligheder til både Jonas Yderholm, Yunus Akbayir og Andreas Bonnen – men spillet var der ikke.

Derfor var det ikke verdens største overraskelse da Lyseng satte dødsstødet ind og scorede til 3-2.

For tredje år i træk skal vi i nedrykningsspil. Forude venter 10 finaler – og den første kommer i Vejgaard. Lige nu er vi nede – men drengene skal nok være klar i Aalborg på lørdag.