Fanzone for hvide & røde før pokalkampen

På tirsdag står vi alle sammen for byen, når festen inden ’Slaget om Silkeborg’ starter i Fanzonen kl. 17:00.

Tag din hvide eller din røde fodboldtrøje på og kig forbi inden det går løs, når naboklubberne Young Boys FD og Silkeborg IF mødes på JYSK Park i pokalturneringen.

Fanzonen vil stå klar med kolde drikkevarer, mexicansk mad, snacks, tøjbod, legeområde & musik.

Her er, hvad du kan forvente: 

Grauballe Bryghus & Silkeborg Bryghus:
Gør dig klar til kampen med en forfriskende øl eller sodavand fra Grauballe Bryghus & Silkeborg Bryghus. Lad os hæve glassene for vores hold!

La Casita:
Der er altid god stemning, når man spiser hos La Casita i Silkeborg, og nu sørger de for at hygge om os i fanzonen. Hvis sulten melder sig kan du sætte tænderne i mexicanske lækkerier: Majs tortilla chips med salsa eller guacamole og oksegryde med ris og brød.

Rema1000, Sejs:
Bliver du lidt lækkersulten, så kig forbi og nyd chokolade og snolder fra vores lækkerisponsor, Rema1000, Sejs.

Popcorn fra Bio Silkeborg:
Bio Silkeborg har forberedt de lækreste popcorn til dig. Ingen fodbold uden popcorn.

Merchandise bod:
Du kan selvfølgelig købe den nye Young Boys trøje, t-shirts, halstørklæde og cap i vores lille Young Boys merchandise bod.

NoWayBack:
Young Boys spiller og træner i tøj fra NoWayBack. Det er ærligt og ansvarligt sports- og fritids-tøj produceret af Superstainable, der har de bedste certificeringer for produktion af tøj i bæredygtige materialer. Du kan se tøjet fra NoWayBack i fanzonen og her.

Rabalder Bar:
Rabalder Bar som også er en trofast sponsor af klubben kigger også forbi, inden ’Slaget om Silkeborg’ sparkes i gang. Besøg Rabalder Bar-standen og deltag i deres spændende konkurrence, hvor du har chancen for at vinde fantastiske præmier. Reglerne vil blive forklaret på stedet. (+18)

Hede Rytmer:
Hede Rytmer er kampsponsor og selvfølgelig også til stede i fanzonen. Du kan teste din sportsviden og gætte resultatet af kampen og forhåbentlig vinde partoutbilletter til Hede Rytmer i Silkeborg næste sommer.

Hygge for de små:
Vi sætter lidt små lege op til de mindste, og de kan desuden udfolde deres kreativitet i tegneområdet. Måske en tegning af Young Boys pokalen?

Hvornår?
Fanzonen åbner kl. 17:00 og fortsætter til ca. 10 minutter før kampstart kl. 18:30.

Vi håber, at du har lyst til at komme forbi og lave lidt stemning. Det er ikke hver dag, at de to bedste fodboldhold i Silkeborg møder hinanden i en pokalkamp. Kom og vis din støtte til holdene og byen!

Har du ikke købt billet til kampen endnu? Så kan det gøres lige her.

Kan du ikke vente med at komme på JYSK Park, så frygt ikke. Young Boys FD spiller også kamp fredag, når vi tager kampen op om vigtige point i toppen af 3. Division mod Næsby BK kl. 19:00.
Der kan købes billetter til den kamp her.