Young Boys tabte stort og må en tur i nedrykningsspil

Det blev ikke nogen mindeværdig dag i Karlslunde for Young Boys FD.

Foråret bliver fyldt med en masse dramatiske kampe. Det er det mest positive, som Young Boys FD supporterne kan tage med, efter en skuffende lørdag eftermiddag, hvor vi glippede muligheden for at havne i oprykningsspillet med et 3-0 nederlag mod Karlslunde.

Det var ellers Young Boys som startede bedst i kampen, hvor et skud allerede efter fire minutter havde retning mod mål. En Karlslunde spiller kom dog i vejen, og i stedet måtte Young Boys nøjes med lige ved og næsten i kampens første halve time.

I stedet tog hjemmeholdet over. Karlslunde red på en god bunke selvtillid efter tre kampe i træk uden nederlag, og det blev kun endnu bedre for værterne, da Filip Bidstrup gjorde det til 1-0 efter 37 minutter af kampen.

Lidt en dukkert for Young Boys, som langsomt mistede initiativet i kampen.

Efter pausen blev det både 2, og 3-0 til Karlslunde, som ligner et ubehageligt hold at skulle møde i nedrykningsspillet. Og netop nedykningsspillet bliver næste destination for Young Boys FD. Nederlaget kostede dyrt, da Dalum formåede at sikre sig et enkelt point i deres udekamp mod Slagelse. Et point som sender fynboerne i oprykningsspillet på bekostning af Young Boys.

Nu venter ti afgørende kampe, hvor overlevelsen i 3. divison skal sikres. Fire ud af seks hold rykker ud, så der er derfor fuld spænding inden det går løs med første runde 2. påskedag.

Kampen i tal:

3. Division, 22. spillerunde . 9/4-2022, kl. 15.00 – Karlslunde Stadion

Karlslunde – Young Boys FD (1-0) 3-0

37’ 1-0: Filip Bidstrup

55’ 2-0: Mark Moesgaard

61’ 3-0 Filip Bidstrup