”Vi var modige i vores spil” – Loft analyserer weekendens uafgjort

 

 

Young Boys FD hentede et point hjemme mod førerholdet fra FC Roskilde i lørdags.

Young Boys’ cheftræner Thomas Loft var overordnet tilfreds med drengenes indsats i weekenden, men indrømmer, at kampen sagtens kunne have blevet til en flot sejr.

– Roskilde startede kampen i et tempo som var på et niveau vi ikke havde stået overfor tidligere i 3. Division, men jeg synes vi stod godt i mod, i vores forsvarsspil og det var kampen igennem en god lakmus test for vores drenge at stå sammen kollektivt, fortæller holdets træner Thomas Loft.

– Vores første pres blev oftest punkteret af deres gode boldomgang, men vores drenge var gode til at få aktioner på aktioner i deres pres og forsvarsspil, så Roskilde fik det svært. Vi var modige i vores spil og fik tilspillet os nogle fine muligheder. Og vores offensive standarder var flot udført. Marginalerne var med os, for Roskilde var rigtig godt spillende. Men hvis vi scorer til 3:1 på Eriksens’ afslutning på overliggeren, hvor vi var i momentum, kunne det godt have blevet til en flot sejr, for der kunne vi se Roskilde var ramt på deres ellers meget selvtillidsmæssige selvforståelse.

Næste opgave for Young Boys er en hjemmekamp mod VSK Aarhus d. 21. november kl. 14:00.